eng Hovedsiden Kontakt Sidekart
Vega Havhotell
Hovedsiden Hotellet Servering Møter og konferanser Kontakt

Jon AgaServering

 

Jon Aga, lager i lag med sitt kjøkken, mat som er inspirert av det moderne klassiske kjøkken, tuftet på kontinentale og norske mattradisjoner. For oss er ikke mat kunstsport,men fag. Mange av råvarene kommer fra lokale leverandører på Vega og Helgeland. Det som gjelder for sesongen er et viktig utgangspunkt for alle menyer.

 

Lokale leverandører av poteter, grønnsaker og storfekjøtt har vi fra Eidemsmoen Gård. Urter og blomster har vi Marit og Didrik Mortensen fra Olderåsen som hjelper oss med.

Fisk og skalldyr får vi fra den fantastiske gjengen på fiskeforedlingen ved Vega Delikatesser. Verdensarvlam til pinnekjøt, spekemat, lammerull og fileter har vi fra Solveig og John Kåre Aasved på Nes.

Viltkjøtt som rådyr,elg,gås og and er det lokale jegere som forsyner oss med.

 

matbilde1Menyen endres hver dag og består av en fire retters meny som kjøkkenet planlegger basert på de råvarene som er å få tak i.

 

Spisetider er:

FROKOST      08.00 - 10.00

LUNCH          13.00 - 14.30

MIDDAG        20.00 - 21.30

 

Vi har desverre ikke bevertning utenom disse tider.

 

 matbilde2matbilde3matbilde4
 

 

Video: Gaute Hansen Aga

 
 
Du er besøkende
nr 155 198
siden 23.09.2013 
 
Telefon: [+47] 75 03 64 00
Faks: [+47] 75 03 64 01
post@havhotellene.no
Det tok 0.1749 sekunder å laste siden.
Opphavsrettigheter 20©13 havhotellene.no - Alle rettigheter forbeholdt
Design, layout og system: VegaDesign.net
RSS Newsfeed   Valid HTML 4.01 Transitional  
Havhotellene AS
Viksås
8980 Vega
Org.nr: NO 992 770 287 MVA
 
 

Brukernavn: 
Passord: 
  Glemt passord?
   
       
 
   
  Drevet av AdminPanel(PHP) 6.0.2.5
- Profesjonelle design løsninger -

Opphavsrettigheter © 2006 VegaDesign.net
- Alle rettigheter forbeholdt