eng Hovedsiden Kontakt Sidekart
Vega Havhotell
Home The hotel Dining Meetings and conferences Contact

Jon AgaServering

 

Jon Aga, lager i lag med sitt kjøkken, mat som er inspirert av det moderne klassiske kjøkken, tuftet på kontinentale og norske mattradisjoner. For oss er ikke mat kunstsport,men fag. Mange av råvarene kommer fra lokale leverandører på Vega og Helgeland. Det som gjelder for sesongen er et viktig utgangspunkt for alle menyer.

 

Lokale leverandører av poteter, grønnsaker og storfekjøtt har vi fra Eidemsmoen Gård. Urter og blomster har vi Marit og Didrik Mortensen fra Olderåsen som hjelper oss med.

Fisk og skalldyr får vi fra den fantastiske gjengen på fiskeforedlingen ved Vega Delikatesser. Verdensarvlam til pinnekjøt, spekemat, lammerull og fileter har vi fra Solveig og John Kåre Aasved på Nes.

Viltkjøtt som rådyr,elg,gås og and er det lokale jegere som forsyner oss med.

 

matbilde1Menyen endres hver dag og består av en fem retters meny som kjøkkenet planlegger basert på de råvarene som er å få tak i.

 

Spisetider er:

FROKOST      08.00 - 10.00

LUNCH          13.00 - 14.30

MIDDAG        20.00 - 21.30

 

Vi har desverre ikke bevertning utenom disse tider.

 

 matbilde2matbilde3matbilde4
 

 

Video: Gaute Hansen Aga

 
 
You are visitor
nr 193 672
since 2013/Sep/23 
 
Telephone: [+47] 75 03 64 00
post@havhotellene.no
It took 0.9160 seconds to load this page.
Copyright 20©13 havhotellene.no - All rights reserved
Design, layout and system: VegaDesign.net
RSS Newsfeed   Valid HTML 4.01 Transitional  
Havhotellene AS
Viksåsveien 34
8980 Vega
Reg.nr: NO 992 770 287 MVA
 
 

Username: 
Password: 
  Forgot your password?
   
       
 
   
  Powered by AdminPanel(PHP) 6.0.2.5
- Professional design solutions -

Copyright © 2006 VegaDesign.net
- All rights reserved